+381 11 3036 142 Ponedeljak - Petak 08:00 - 16:00h

Pon - Pet 08:00 - 16:00h

Vreme je za novogodišnje želje i važne životne odluke

Vreme je za novogodišnje želje i važne životne odlukeDecembar nam je uveliko tu. Vreme je za sumiranje utisaka, dostignuća i postignuća, kao i za novogodišnje želje. Novih 365 dana je pred vama i pravi je trenutak da zapišete, a onda i ispunite svoje želje za Novu godinu.

Vreme je za novogodišnje želje i važne životne odluke

Želje za Novu godinu koje će unaprediti vaš život

  Da li znate šta biste poželeli sebi u 2023. godini? Iako niste ona osoba koja zapisuje sve svoje ciljeve, sad je pravi trenutak da zastanete i narednu godinu započnete baš onako kako treba. Ukoliko je tekuća godina bila dobra, razmislite o tome na koji način možete da sve oblasti svog života dodatno upotpunite, bilo da se radi o poslu, zdravlju ili ljubavi.   Ukoliko je pak bila loša i nikako ne uspevate da se izdignete, zaustavite se! Razmislite šta vas to čini nesrećnim, na kom polju je zaškripelo, šta vi možete sa svojim znanjima i mogućnostima da uradite kako biste situaciju popravili… Jer od nas sve kreće!  

Privatna penzija kao rešenje finansijskih poteškoća

  Najčešći izvor nelagode, stresa i nervoze danas kod ljudi jeste briga o finansijama. Mi se nećemo baviti prosekom plata, time ko koliko zarađuje i koliko je kome potrebno. Potrebe su individualna stvar. Bavićemo se činjenicom da se većina oseća finansijski nesigurno i ne znaju na koji način da razmišljaju o budućnosti. Upravo zato smo mi tu i pokušavamo da najpre edukujemo ljude o tome šta je zapravo privatni penzioni fond - tu je da učini našu finansijsku budućnost stabilnijom i sigurnijom.  

Dobrovoljni penzioni fond = druga penzija

  Privatna penzija predstavlja vašu štednju za budućnost. Sami birate koliko ćete mesečno novca izdvojiti za svoj fond. Kako godine prolaze, novac se akumulira i vi ostvarujete prinos na uložena sredstva. Najmanji iznos koji možete mesečno uplatiti kod nas jeste 500 dinara. Što više uplatite, novac će se znatno više i uvećavati, a samim tim vas čeka i veća penzija. Privatnu penziju možete uplaćivati sami sebi bilo da ste u radnom odnosu ili ne – ona nema nikakve veze sa državnom penzijom. Bilo da imate 25, 35, 45 godina – nikada nije kasno da počnete sa uplaćivanjem u svoj privatni fond.   Kraj godine je, zaista lep trenutak da sebi odredite prioritete za narednu godinu i osmislite svoj finansijski plan. Ukoliko ste se sada prvi put susreli sa pojmom privatne penzije i ne znate šta možete da očekujete u trenutku kada poželite da podignete svoj novac – na našem sajtu možete pronaći kalkulator i sve lepo izračunati.  

Kalkulator za odlazak u penziju – izračunajte odmah sve

  Dakle, uz naš kalkulator možete sve da zaokružite i napravite unapred svoju kalkulaciju. Proces je veoma jednostavan. Biće potrebno samo da unesete nekoliko osnovnih parametara važnih za rad našeg kalkulatora. Detaljno o samom procesu kalkulacije možete pročitati OVDE.   Ono što je još lepo, posebno u ovom period darivanja, jeste to što privatnu penziju možete uplaćivati za sebe, ali i za druge. Možete svom detetu uplaćivati nekoliko godina, a da onda ono, nakon navršenih 18 godina nastavi sa uplatama dinamikom koje želi. U tom trenutku će već u svom fondu imati značajna akumulirana sredstva.   Vreme je da ispunite sve svoje novogodišnje želje. Budite mudri, pozitivni, gledajte na budućnost, ali najpre na 2023. godinu, jer ona je sada važna. Počnite od malih koraka i manjih uplata, a mi smo tu da vas podržimo kako bi one postale veće, a samim tim biće viši i vaši budući prihodi.   Srećni praznici!
  • Saveti za planiranje budžeta za vreme novogodišnjih i božićnih praznika


  • KONTAKTIRAJTE NAS