+381 11 3036 142 Ponedeljak - Petak 08:00 - 16:00h

Pon - Pet 08:00 - 16:00h

OBAVEŠTENJA

UNAPREĐENJE USLUGE MOJ RAČUN

 

Unapredili smo uslugu MOJ RAČUN u cilju dodatne zaštite podataka naših članova. Izmena se odnosi na sve naše članove, kako one koji već koriste uslugu MOJ RAČUN, tako i na sve one koji žele da je aktiviraju u narednom periodu.

 

Prilikom prvog narednog logovanja na portal MOJ RAČUN sa pristupnim podacima koje ste dobili od nas prilikom aktivacije usluge, prikazaće se obaveštenje da je potrebno da sami kreirate svoju novu lozinku, prema parametrima koji su unapred zadati. Korisničko ime se ne menja, a novu lozinku koju ste sami kreirali zapamtite i nemojte je nikako deliti sa trećim licima.

 

U slučaju da zaboravite lozinku, odaberite opciju „zaboravljena lozinka“ i pratite dalja uputstva.

 

Ukoliko vam je potrebna pomoć ili dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju.

Možete nam se  obratiti putem elektronske pošte na adresu info@garant-penzije.eu ili putem telefona na broj 011/30 36 142.

 

 

INFORMACIJA ZA SVE ČLANOVE NAŠIH FONDOVA

 

Godišnja obaveštenja o stanju na individualnom računu članova za 2023. godinu, poslata su u martu 2024. godine.

 

Ukoliko niste dobili godišnje obaveštenje na kućnu adresu ili putem elektronske pošte, u zavisnosti za koju opciju ste se opredelili, molimo vas da nam se javite kako bismo izvršili ažuriranje podataka u sistemu i kako bismo vam obaveštenje dostavili ponovo.

 

Možete nas kontaktirati putem mejl adrese info@garant-penzije.eu ili putem telefona na broj 011/30 36 142, svakog radnog dana od 8 do 16 časova.

 

 

NOVI MAKSIMALNI NEOPOREZIVI IZNOS ZA 2024. GODINU

 

U skladu sa izmenama Zakona o porezu na dohodak građana, od 1. februara 2024. godine, maksimalni neoporezivi iznos uplata penzijskih doprinosa u dobrovoljne penzijske fondove iznosi 8.101,00 dinar.

 

 

OBAVEŠTENJE O MOGUĆNOSTI PRIJEMA GODIŠNJEG OBAVEŠTENJA PUTEM ELEKTRONSKE POŠTE

 

Poštovani članovi,

 

Od sada i kod nas možete dobijati godišnja obaveštenja o stanju na vašem individualnom računu putem elektronske pošte!

 

DDOR-Garant društvo za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondom a.d. Beograd omogućilo je slanje godišnjih obaveštenja o stanju na individualnim računima u svojim fondovima putem elektronske pošte.

 

Ovu uslugu možete aktivirati na dva načina:

1. Ukoliko imate PIN (lozinku) za proveru stanja, ovu uslugu možete samostalno u par koraka aktivirati preko svog naloga u opciji MOJ RAČUN prema uputstvu.

 

Ako iz nekog razloga nemate PIN (lozinku) pozovite nas na broj telefona 011/3036-142, ili pišite na email adresu info@garant-penzije.eu, kako bismo pronašli najbrži i najlakši način da vam aktiviramo ovu opciju.

 

2. Takođe, nudimo vam mogućnost da i bez aktivacije naloga u opciji ,MOJ RAČUN’ primate obaveštenja elektronskim putem, za šta je potrebno da popunite i potpišete Dopunu dokumentacije, kako biste dali neophodnu saglasnost za slanje godišnjih obaveštenja putem mejla.

 

Ukoliko se odlučite za ovu opciju, molimo vas da nas kontaktirate na broj telefona 011/3036-142, ili da nam pišete na email adresu info@garant-penzije.eu kako bismo na najbrži način organizovali prikupljanje potpisane dokumentacije i kopije vašeg identifikacionog dokumenta.

 

Kontaktirajte nas na broj telefona 011/30 361 42 ili putem email adrese info@garant-penzije.eu i prijavite se da vam godišnje obaveštenje o stanju na računu u penzijskom fondovima šaljemo elektronskim putem.

 

POZIV ZA SEDNICU SKUPŠTINE AKCIONARA DDOR-GARANT AD BEOGRAD, 27.02.2024.

 

OBAVEŠTENJE AKCIONARIMA DRUŠTVA O ISPLATI DIVIDENDE, 14.09.2023.

 

AŽURIRANJE INVESTICIONIH POLITIKA NAŠIH FONDOVA I PRAVILA POSLOVANJA, FEBRUAR 2022.

Sproveli smo redovno ažuriranje Investicionih politika za oba naša fonda. Načela i kriterijumi investiranja nisu promenjeni.

Takođe, u cilju dodatnog unapređenja usluge, izvršeno je i ažuriranje Pravila poslovanja u okviru kojeg je smanjen minimalni period za programiranu isplatu sa 24 na 12 meseci.

Ažurirane Investicione politike i Pravila poslovanja stupaju na snagu od 1. maja 2022. godine.

 

 

NOVI BROJEVI RAČUNA ZA UPLATU PRIVATNE PENZIJE

 

OTP banka Srbija, usled statusnih promena, izvršiće promenu brojeva tekućih računa naših fondova.
Novi brojevi tekućih računa na koje vršite uplate za vašu privatnu penziju biće aktivni od 30.04.2021. godine.

 

Novi tekući računi:

DDOR-GARANT EKVILIBRIO 325-9500500193098-89
DDOR-GARANT ŠTEDNJA 325-9500500193100-83

 

Prilikom uplate na nove račune, poziv na broj ostaje nepromenjen.

(poziv na broj je broj vašeg ugovora, odnosno broj vašeg individualnog računa u fondu)

 

Ukoliko vršite uplate putem trajnog naloga, važno je da o novom broju tekućeg računa na vreme obavestite vašu banku.

 

Potrebno je da broj novog računa blagovremeno dostavite vašem računovodstvu ukoliko uplate vršite putem administrativne zabrane.

 

Stari brojevi tekućih računa neće biti u funkciji nakon 29.04.2021. godine.

 

Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije na broj telefona 011/30 361 42 ili putem email adrese info@garant-penzije.eu .

 

POZIV ČLANOVIMA FONDOVA KOJIMA UPRAVLJA DDOR-GARANT AD BEOGRAD

 

U cilju postupanja DDOR-GARANT AD Beograd u skladu sa novom zakonskom regulativom, molimo Vas da posetite naše poslovne prostorije u Maršala Birjuzova 3-5, Beograd, ili najbližu filijalu DDOR Novi Sad radi ažuriranja informacija i neophodne dokumentacije.

 

U skladu sa tom zajedničkom zakonskom obavezom, obraćamo Vam se sa molbom da prilikom posete u sedištu Društva ili naše posredničke mreže, dostavite ažurirne lične podatke (ukoliko ste iste u međuvremenu promenili) kao i nedostajuću dokumentaciju. Napominjemo da je prilikom posete neophodno da imate važeću ličnu kartu ili pasoš, kako bi bili u mogućnosti da sprovedemo identifikaciju klijenta u skladu sa važećim propisima.

 

Naime, u skladu sa novim Zakonom o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma koji je u primeni od 1. aprila 2018. godine (član 38. „Sl. glasnik RS“ br. 113/2017) pored ostalih neophodnih informacija u obavezi smo i da utvrdimo da li ste funkcioner, član uže porodice funkcionera ili ste bliži saradnik funkcionera.

 

Najljubaznije Vas molimo da se odazovete ovom pozivu koji se odnosi na sve članove dobrovoljnih penzijskih fondova DDOR-GARANT EKVILIBRIO i DDOR-GARANT ŠTEDNJA kojim upravlja DDOR-GARANT AD BEOGRAD.

 

Ukoliko su Vam potrebne bilo kakve dodatne informacije ili pojašnjenja, možete se obratiti: našem Kontakt centru, na broj telefona 011/30-36-142 ili na e-mail adresu aml@garant-penzije.eu ili bilo kojoj filijali DDOR osiguranja.