+381 11 3036 142 Ponedeljak - Petak 08:00 - 16:00h

Pon - Pet 08:00 - 16:00h

Kako do privatne penzije? Korak 2: Potpiši ugovorZnamo da vam je jako važno da svoje obaveze završite u što kraćem roku i zato smo napravili efikasan način učlanjenja u dobrovoljni penzijski fond.

 

dobrovoljni penzijski fond

 

Kada završite proces online učlanjenja kroz 5 koraka na ovom linku, naš zadatak je da vas u najkraćem roku kontaktiramo i dogovorimo termin potpisivanja ugovora.

 

Ugovor o članstvu u dobrovoljnom penzijskom fondu je tipski za sve članove fonda i potpisuje se na neodređeno vreme. Dakle, no stress, no pressure.

 

Biće vam potrebno 5 minuta da kompletiramo i potpišemo dokumentaciju i odmah zatim možete da počnete da gradite svoju privatnu penziju kroz dobrovoljni penzijski fond.

 

Na našem sajtu možete dobiti odgovore na sva pitanja u vezi privatne penzije. Ukoliko vas zanima još nešto, slobodno nas kontaktirajte za više informacija na broj telefona 011/3036-142 ili na email info@garant-penzije.eu.

 

Za one koji vole da nas vide, možemo organizovati kratak online sastanak. Javite nam se.

 

Ako se niste učlanili, trk na link za učlanjenje i započnite proces već sada.

 

 

Na našem blogu imamo 5 jakih razloga zašto biste uplaćivali u dobrovoljni penzijski fond.

Evo ih u kratkim crtama:

 

  • Ako misliš da ti to ne treba, razmisli samo koliko često već sad kupuješ po akcijskim cenama (Održaćeš ili poboljšati svoj životni standard)
  • Radićeš u penziji zato što želiš, ne zato što moraš (Obezbedićeš sebi dodatni prihod)
  • Tvoji unuci će trileće zvati bakin kolač (Bićeš uzor svojoj deci, porodici, prijateljima za finansijsko planiranje)
  • Borba za slobodno mesto u punom GSP-u prestaje i ti ćeš kao gospodin/gospođa da se vozikaš taksijem po gradu, čisto da praviš gužvu u saobraćaju (Stvorićeš sebi finansijsku slobodu)
  • Moći ćeš da posmatraš komšiluk iz udobnosti svoje fotelje, uz CCTV sa prozora (Učvrstićeš svoju finansijsku sigurnost)
  • Šta ako… ipak sve bude u redu?


    Zamisli, konačno dobiješ taj posao iz snova. Zamisli, doživiš 100. godinu u zdravlju. Zamisli, nađeš način da rešiš stambeno pitanje. Zamisli, sledeći put se zaljubiš i to bude zauvek. Šta ako… ipak sve bude u redu?
  • KONTAKTIRAJTE NAS