+381 11 3036 142 Ponedeljak - Petak 08:00 - 16:00h

Pon - Pet 08:00 - 16:00h

UČLANI SE ONLINE!Želite da obezbedite finansijsku stabilnost kroz uplate privatne penzije, a prvi korak ka tome jeste da se učlanite i otvorite račun u dobrovoljnom penzijskom fondu. Znamo da svi imamo veliki broj obaveza i zato smo omogućili da se veći deo učlanjenja uradi putem našeg sajta.

 


Izvor: Freepik

 

Pre svega, na našem sajtu možete dobiti odgovore na sva pitanja koja imate vezano za privatne penzije, pozivamo vas da pročitate blog Odgovori na najčešća pitanja .

 

Naravno, slobodno nas kontaktirajte za više informacija, a možemo i da organizujemo kratak online sastanak kako biste napravili kalkulaciju po vašoj meri.

 


Izvor: Freepik

 

UČLANITE SE LAKO I BRZO!

 

  1. Korak: Izaberite fond

 

Prvi korak ka članstvu jeste da izaberete fond. Upravljamo sa dva dobrovoljna penzijska fonda: Fond Ekvilibrio i Fond Štednja. EKVILIBRIO JE UMERENO KONZERVATIVAN FOND. Namenjen vama koji birate sigurnost ulaganja. Čak i sa umereno konzervativnim pristupom, članovi fonda od početka našeg poslovanja ostvaruje izuzetno visoke prinose. ŠTEDNJA JE IZRAZITO KONZERVATIVAN FOND. Prioritet je sigurnost ulaganja, uz umanjenje deviznog rizika. Čak i sa izrazito konzervativnim pristupom, članovi fonda od početka našeg poslovanja dobijaju iznadprosečne prinose. Takođe, možete da izaberete i oba fonda i na taj način napravite diversifikaciju vaših ulaganja.

 

  1. Korak: Kontakt podaci

 

Kada ste izabrali fond, potrebno je da ostavite vaše kontakt podatke kako bismo kasnije u procesu učlanjenja mogli da vas kontaktiramo.

 

  1. Korak: Lični podaci

 

Brzo i lako možete da upišete vaše lične podatke pomoću kojih možemo da vam napravimo ugovor. Ne brinite, vaši lični podaci su zaštićeni i koriste se samo u svrhe učlanjenja.

 

  1. Korak: Ostali podaci

 

U ovom koraku je potrebno da se izjasnite da li imate status funkcionera. Takođe, dajete saglasnost da DDOR-Garant može za potrebe sklapanja ugovora iskoristi vaše podatke koje ste uneli u naznačena polja. Kada pročitate Pravila privatnosti, prelazite na sledeći i poslednji korak.

 

  1. Korak: Dođite da potpišemo

 

U najkraćem roku ćemo vas pozvati i dogovoriti termin koji vam najviše odgovara da dođete i potpišete.

 

Ukoliko imate dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na broj 011/3036 142 ili putem mejla info@garant-penzije.eu. Posetite link za učlanjenje i započnite proces već sada.

  • Koliko se uplaćuje mesečno?


  • UČLANI SE ONLINE!


  • Kad je pravi trenutak za početak uplata privatne penzije?


  • KONTAKTIRAJTE NAS