+381 11 3036 142 Ponedeljak - Petak 08:00 - 16:00h

OBAVEŠTENJA

NOVI MAKSIMALNI NEOPOREZIVI IZNOS
 
U skladu sa izmenama Zakona o porezu na dohodak građana, od 1. februara 2021. godine, maksimalni neoporezivi iznos uplata penzijskih doprinosa u dobrovoljne penzijske fondove iznosi 6.062 dinara.

 
 

 

 

OBAVEŠTENJE – COVID-19

 

Usled proglašenog vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije izazvanog širenjem virusa Covid-19, Društvo za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondom DDOR-GARANT AD BEOGRAD (u daljem tekstu: Društvo) je donelo Odluku da zaposleni rade od kuće, u skladu sa preporukama za prevenciju širenja virusa s ciljem umanjenja mogućnosti prenosa zaraze među zaposlenima i zaštite onih koji su izloženi većem riziku od štetnih zdravstvenih komplikacija.

Ukoliko ste planirali posetu Društvu radi ostvarivanja nekog od Vaših prava, obaveštavamo Vas da je Društvo organizovalo redovna dežurstva zaposlenih na adresi ul. Maršala Birjuzova 3-5 Beograd, svakog radnog dana u periodu od 8-16h.

U slučaju donošenja mere od strane Vlade R. Srbije kojom bi se potpuno zabranilo kretanje licima na javnim mestima, dežurstva će se obustaviti sve dok je pomenuta mera na snazi.

Možete nas kontaktirati elektonskim putem – info@garant-penzije.eu kao i na broj telefona 011/3036-142. Ekspoziture naših posrednika DDOR Novi Sad a.d.o. Novi Sad i OTP banka Srbija a.d. Beograd su Vam na raspolaganju u skladu sa njihovom organizacijom posla shodno trenutnoj vanrednoj situaciji.

Budimo odgovorni prema sebi i drugima, čuvajmo zdravlje!

 

 

 

 

PROMENA NAZIVA KASTODI BANKE

 

Obaveštavamo članove da je kastodi banka Društva za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondom DDOR-GARANT a.d Beograd Societe Generale banka Srbija a.d. Beograd, zbog promena u vlasničkoj strukturi postala deo OTP Grupe i nastavlja da posluje pod imenom – OTP banka Srbija AD Beograd.

 

 

POZIV ČLANOVIMA FONDOVA KOJIMA UPRAVLJA DDOR-GARANT AD BEOGRAD

 

U cilju postupanja DDOR-GARANT AD Beograd u skladu sa novom zakonskom regulativom, molimo Vas da posetite naše poslovne prostorije u Maršala Birjuzova 3-5, Beograd, ili najbližu filijalu DDOR Novi Sad radi ažuriranja informacija i neophodne dokumentacije.

U skladu sa tom zajedničkom zakonskom obavezom, obraćavamo Vam se sa molbom da prilikom posete u sedištu Društva ili naše posredničke mreže, dostavite ažurirne lične podatke (ukoliko ste iste u međuvremenu promenili) kao i nedostajuću dokumentaciju. Napominjemo da je prilikom posete neophodno da imate važeću ličnu kartu ili pasoš, kako bi bili u mogućnosti da sprovedemo identifikaciju klijenta u skladu sa važećim propisima.

Naime, u skladu sa novim Zakonom o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma koji je u primeni od 1. aprila 2018. godine (član 38. „Sl. glasnik RS“ br. 113/2017) pored ostalih neophodnih informacija u obavezi smo i da utvrdimo da li ste funkcioner, član uže porodice funkcionera ili ste bliži saradnik funkcionera.

Najljubaznije Vas molimo da se odazovete ovom pozivu koji se odnosi na sve članove dobrovoljnih penzijskih fondova DDOR-GARANT EKVILIBRIO i DDOR-GARANT ŠTEDNJA kojim upravlja DDOR-GARANT AD BEOGRAD.

Ukoliko su Vam potrebne bilo kakve dodatne informacije ili pojašnjenja, možete se obratiti: našem Kontakt centru, na brojeve telefona 011/30-36-142; 011/32-84-144 ili na e-mail adresu aml@garant-penzije.eu ili bilo kojoj filijali DDOR Novi Sad.